CUSTOM PAINTING  
     
 
   

 

 

 

Dincolo de entuziasmul adevarat cu care pornesc la lucru de fiecare data, salasluieste o senzatie bizara… ma dubleaza un om format numai din degete si ochi. Ilustratia traieste dincolo de noi, intr-o alta lume… o lume a carei usa indraznesc sa o deschid si eu, timid, uneori.

Atunci cand decantarea temei este deja facuta, atunci cand jos, in adancul sufletului se lasa mici particule de lumina, totul se reduce la senzitivitate. Degetele devin o prelungire fireasca a ochiului atent…creionul, pensula, aerograful, tot atatea degete in plus…tot atatia ochi concentrati…

Fiecare linie simte textura foii, a materialului textil, a metalului rece…fiecare linie se supune ritualului sacru al iubirii. Dedicatia artistului si sacrificiul sau au fost si vor ramane ceva personal, intim. Acesta este motivul pentru care – dincolo de orice ratiune a comercialului – ilustratia activeaza in taramul senzitivitatii, a subiectivismului si a sufletelor ce tremura, ude de roua. Niciodata demersul artistic nu va putea fi cumparat. Acesta nu este cuantificabil.

Dincolo de sumele pe care le voi discuta cu voi pentru eventualele comenzi, trebuie sa stiti ca ati putea deveni – prin lucrarile cumparate - posesorii catorva particule din mine, vibratii sincere ale unei pasiuni nestinse.

Airbrushing este o tehnica speciala inventata in secolul IX. Indraznesc aici sa va ofer posibilitatea de a va bucura impreuna cu mine de micile minuni ale unui jet de aer colorat.