KOLECTIVUL

Lucram in echipa (za Tim) Este singurul mod in care putem acoperi cu succes toate solicitarile. Nu ne plac prostelile capitaliste gen ”team building”, “socialising” sau “training”, “employee of the month” sau “Monday morning meeting”. Echipa noastra munceste impreuna de ani de zile, ne socializam la bere ori de cite ori avem ocazia si fiecare dintre noi are cite o sedinta in cap atunci cind trebuie, nu numai lunea. Ne plac relatiile de camaraderie cu Clientii nostri pe care incercam sa-i ajutam in timp ce-i convingem ca ne meritam banii.

Mugur Popescu aka MooGoo – Director Executiv – Un fel de Secretar de Partid fost strungar – cred despre mine ca e foarte greu sa conduci Celula de baza atunci cind crezi ca “meseria e bratara de aur” si inca incerci sa stai la strung. Imi place sa ma consider designer. A fi designer inseamna in primul rind a gindi ca un designer. Logic. Estetic. Functional. Novator. Dar ma iubesc mult atunci cind sunt ilustrator… as vrea mult sa fiu DOAR ilustrator. Capitolul acesta este cel mai apropiat sufletului meu.

Aneta Popescu aka Mami – Administrator – Partener de afaceri si de viata. Inginer. Privire inteligenta, etc… Mult umor si doi copii – ai nostri. Administreaza aceasta Fabrica (foarte bine) in virtutea inertiei unor posturi ocupate inainte vreme: Director Logistica, Director Comercial. In acelasi timp, distribuitor unic in Bucuresti al Firmei OCTOGON – producator de tricotaje si imbracaminte sport.

George Paraschiv aka Max Pear – Art Director – Ultima achizitie a Fabricii, talentat profesor de fizica (sau chimie, dar nu conteaza pentru ca n-a dat in viata lui un “patru” nimanui), exemplu viu al faptului ca molecula n-are nimic de-a face cu tastatura. Tastatura in schimb este stapanita la max! Mausul se simte si el in largul sau in mana lui. Pasionat de grafica asistata de calculator, talentat si creativ, ochelarist ca si mine, George a demonstrat ca poate. Aproape tot DTP-ul este la degetul sau mic. Incet-incet, va trebui sa-si cumpere mai multe degete mici, datorita cresterii solicitarilor de DTP.

George Stoian aka Djordjik – Om Orchestra – Partenerul meu de 10 ani, este omul care inglobeaza. Punct. Exterior si fizic general vorbind, nu prea stii de unde sa-l iei. Per total, nu e. In esenta si in amanunt, este: inginer electronist, pionier al retelelor radio din Romania, perfectionat in State, copywriter din prima generatie, specializat pe munca de studio in domeniul audio-video, cameraman, fotograf, compozitor, vorbitor de japoneza… Are o pisica, ceva prietene, o bicicleta, carti Manga, un G5… acum si-a luat bocanci noi…

Am incheiat Baza. Ar trebui adaugati aici si Colaboratorii, dar cred ca e mai bine sa-i separam cumva, pentru ca sunt entitati juridice diferite, chiar daca lucram impreuna pe proiecte si Clienti uneori comuni.